33 advice
Pages
snorkling i säkerhet med Tribord

За да се подсигурите с шнорхел има няколко правила за безопасност за да се избегне неочаквано , откриват нашите съвети за превенция.

Enfiler sa combinaison de plongée

Ето един практичен съвет как по-лесно да облечем костюма си за гмуркане - използвайте найлонова торбичка, която ще ви помогне по-лесно да обуете крачолите, само внимавайте краката ви да не се закачат за неопрена.

Les éco-gestes en randonnée palmée

Шнорхелинг е плуване с плавници, маска и шнорхел, осигураващо ни възможност да се възхитим на подводната флора и фауна. Макар и да изглежда лесно и достъпно за много хора, това спортно занимание има строги правила, свързани с опазването на околната среда. 

Comment choisir son paddle

Изборът зависи от техниката и нивото ви: SUP-ът от пяна е напълно достатъчен за практикуващите за удоволствие или за разходка.

Защо трябва да изберем надуваем каяк

Ето ги първите топли дни и вие сте обхванати от желанието да потеглите по водата. Мечтаете за разходка с каяк със семейството или с приятели, но мисълта за трудностите при транспортиране на тази голяма лодка е на път да ви разубеди? А мислили ли сте за надуваем каяк и възможностите, които той предлага?

EASYBREATH® - Често задавани въпроси (FAQ)

1. Какви предпазни мерки са необходими при използване на маска Easybreath®?

Само една: ПЯСЪКА.
- Както при слънчевите очила, избягвайте контакта на маската Easybreath® с пясък, той ще надраска стъклото.

(2)
HAUT DE PAGE