Стабилизираща жилетка за гмуркане SUBEA 100

Réf :
8334364
Product plus point
Стабилизираща жилетка за гмуркане, разработена така, че да приляга на мъже и на жени, осигурявайки удобство и свобода на движение.

2 colors

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Свобода на движение
V-образни презрамки, патентовани.
Лесно използване
Ергономични аксесоари.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Composition
Основна тъкан : 100.0% полиамид
Approved by
Всички стабилизиращи жилетки са разработени и посредством тестове в реална употреба или практически изпитания (статичен, динамичен и биомеханичен анализ), осъществени от DAN Europe, в качеството си на независим специалист и консултант. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) е международна организация с идеална цел; упражнява медицинска и изследователска дейност, посветена на безопасността и здравето на водолазите.
Tests
Нашият технически партньор: Planet Ocenan. Това е 5-звезден PADI център за гмуркане, намиращ се в комплекса на Tribord. Центърът използва материали на Tribord през цялата година. Екипът от сертифицирани гмуркачи участва с взискателност в разработването на водолазните продукти Tribord, от концепцията с началника на продуктовия отдел, дизайнерите и инженерите, през тестовете на прототипите до тестовете за издръжливост на износване, с помощта на начинаещи и обучаващи се водолази през цялата година.
Създадено за
за начинаещи, за клубна екипировка. Цветен код за обозначение на размера.
Warranty
2 years
Download user manual link

съвети

Инструкции за поддръжка
TRIBORD препоръчва преглед на екипировката след особено интензивен сезон или след дълъг период на съхранение, както и основна поддръжка всяка година или на всеки 100 гмуркания, за запазване на гаранцията.
Storage advice
Много е важно екипировката за гмуркане да се съхранява далеч от източници, произвеждащи озон. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.
Ограничения за използване,
Използването на продукта изисква водолазен сертификат.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Стабилизираща жилетка унисекс
Стабилизиращите жилетки Tribord са подходящи както за мъже, така и за жени. За тази цел Tribord обръща специално внимание на ергономичността на нивото на презрамките, които не трябва да оказват никакъв натиск.
V-образни презрамки, патентовани
Стабилизиращата жилетка SUBEA осигурява много голяма свобода на движение при гмуркане. Чрез ексклузивната си форма презрамките освобождават ръцете, гарантирайки едновременно с това и по-добра поддръжка. Тази кройка предотвратява притискане в гръдната област, което прави жилетката подходяща както за мъже, така и за жени. Чрез своята форма и размер, катарамите на презрамките позволяват лесно и прецизно регулиране.
Ергономични аксесоари
Езичетата на циповете се напипват лесно благодарение на своето разположение и форма. Двата джоба за аксесоари са поставени по-ниско за по-лесен достъп.
Подсилен пълнеж на гърба
За гарантиране на по-голямо удобство дизайнерските екипи на Tribord разработиха пълнеж на гърба, подсилен в задната част на жилетката SUBEA 100, осигуряващ омекотяване на нивото на бутилката.
"Обгръщащи" жилетки
Стабилизиращите жилетки за гмуркане SUBEA на TRIBORD са "обгръщащи": обемът въздух е разпределен по цялата обгръщаща тялото повърхност, което осигурява значителна степен на плаваемост.
HAUT DE PAGE