BIENTÔT ÉPUISÉ

Октопод за гмуркане SUBEA

Réf :
8334041
Product plus point
Октоподът за гмуркане Subea разполага с втора степен с клапан, с голяма мембрана и изпускателно бутало.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Комфорт за устата
Изключителен мундщук, разработен съвместно с ортодонтисти.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Composition
Октоподът TRIBORD е изработен от висококачествени материали, тествани в морска вода и в басейн. Това не изключва нуждата от редовна и внимателна поддръжка за предпазване на продукта от корозивното въздействие на солената вода. Втора степен от полиамид (PA), с добавени стъклени гранули. 100% силиконов мундщук.
Approved by
Октоподът е разработен и посредством тестове в реална употреба или практически изпитания (статичен, динамичен и биомеханичен анализ), осъществени от DAN Europe, в качеството си на независим специалист и консултант. DAN Europe (Divers Alert Network Europe) е международна организация с идеална цел; упражнява медицинска и изследователска дейност, посветена на безопасността и здравето на водолазите.
Tests
Нашият технически партньор: Planet Ocenan. Това е 5-звезден PADI център за гмуркане, намиращ се в комплекса на Tribord. Центърът използва материали на Tribord през цялата година. Екипът от сертифицирани гмуркачи участва с взискателност в разработването на водолазните продукти Tribord, от концепцията с началника на продуктовия отдел, дизайнерите и инженерите, през тестовете на прототипите до тестовете за издръжливост на износване, с помощта на начинаещи и обучаващи се водолази през цялата година.
Създадено за
за водолази на всякакво ниво.
Warranty
2 years
Download user manual link

съвети

Инструкции за поддръжка
TRIBORD препоръчва преглед на екипировката след особено интензивен сезон или след дълъг период на съхранение, както и основна поддръжка всяка година или на всеки 100 гмуркания, за запазване на гаранцията.
Storage advice
Много е важно екипировката за гмуркане да се съхранява далеч от източници, произвеждащи озон. Да се съхранява на сухо място, защитено от топлина и пряка слънчева светлина.
Ограничения за използване,
Гмуркането изисква притежание на сертификат.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Надеждност и сигурност
Семплата и здрава конструкция осигурява дълготрайна надеждност и превръща октопода SUBEA в идеалната втора степен за начинаещи водолази; той е и отличен избор за безопасно гмуркане благодарение на жълтия маркуч с дължина 1 метър, улесняващ разпределянето на въздуха.
Лесно използване
Октоподът за гмуркане Subea представлява втора степен с клапан, с голяма мембрана и бутало за изпускане.
HAUT DE PAGE