ОБУВКИ ЗА СЪРФ от неопрен 3 мм

Réf :
8303800
Product plus point
Обувки от неопрен 3 мм, гъвкави за по-голямо удобство и повече топлина в студени води. Фина подметка за по-добър контакт с дъската.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Термоизолация
Неопрен 3 мм. Шит и лепен. Висока лицева част.
Чувствителност
Фина подметка за оптимален контакт с дъската.
прилепване
Каучукова подметка с противохлъзгащ дизайн.
Лесно навиване/развиване
Лента за хващане в задната част.
Непропускливост
Шити и лепени. Формован маншет.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Composition
Външна част от : 100.0% полиестер Подметка от : 100.0% Нитрилен каучук
Tests
Разработени и тествани от нашите дизайнерски екипи в Андай (Франция). Използваните материи са лабораторно тествани, за да се гарантира оптимално качество и издръжливост във времето.
Създадено за
за сърфисти, които търсят допълнителна топлина за води с температура под 17°C.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се изплакват с чиста вода.
Storage advice
Да се съхраняват на сухо и проветриво място. Да се избягват източници на топлина. Да не се оставят да съхнат на слънце, за удължаване живота на употреба на неопрена. Не се препоръчва пране в пералня.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Материали
Обувките за сърф 3 мм са изработени от неопрен за гарантиране на по-добра термична изолация. Неопренът е подплатен със синтетичен текстил за по-голяма устойчивост на протриване. Дебелина на неопрена: 3 мм. Неопренът е съставен от еластомерна пяна със затворени клетки полихлоропрен и балончета азот, които имат изолиращи свойства. Ние тестваме и гарантираме термичните качества на неопреновите материи, които предлагаме.
Как функционира неопренът?
Задържайки неподвижен слой вода около тялото, обувките действат в две посоки: 1. затворената вода се затопля постепенно; 2. преносът на топлина намалява. Така обувката и водата образуват плътен изолиращ слой.
Непропускливо съединяване
Шевовете са шити и лепени за гарантиране на непропускливост и дълъг живот. Шевът е едностранен: конецът не минава изцяло през неопрена, което предотвратява влизането на вода. Липсата на конци отвътре предотвратява и кожни раздразнения. В чувствителните зони има вътрешни платки за комфорт и подсилване.
Размер
Обувките за сърф трябва да прилепват по крака за гарантиране на оптимална термична ефективност. Нормално е да ги чувствате твърде стегнати при пробване на сухо. Изборът на добре прилепнали обувки гарантира по-добра поддръжка и предотвратява напълването им с вода по време на спортуване.
Обувки за различни водни спортове
Обувките ни са създадени, за да отговорят на най-високите изисквания на сърфистите. Концепцията на изработка ги прави подходящи и за други водни спортове като кайтсърф, уиндсърф, уейкборд, водни ски, ходене във вода и SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE