Мъжко яке за плаване 500, сиво

Réf :
8319500
Product plus point
С това непромокаемо и дишащо яке тялото остава сухо, докато плавате.Дишащата технология предпазва участниците в регата от студа и влагата, за по-приятно плаване.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Непромокаемост
4 часа при силен дъжд (>10000 мм). 100% непропускливи шевове. Промазана материя.
Устойчивост на солена вода
Цип от шприцвана пластмаса. Обработена мембрана.
Дишаща функция
Силно дишаща двуслойна тъкан (RET < 12).
Джобове
4 затварящи се джоба: 2 вътрешни и 2 външни.
Лесно използване
Вградена в яката качулка с трипосочно регулиране. Пристягане в долния край.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Composition
Основна тъкан : 100.0% полиамид Основна подплата : 100.0% полиамид Втора подплата : 100.0% полиестер китка : 88.0% полиестер, 12.0% еластан
Създадено за
за моряци, участващи редовно в регата; под 15 дни плаване годишно при силен дъжд.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Непромокаемо яке Offshoroa - пране в пералня на 30°C. Обърнато наопаки, със затворени самозалепващи се ленти. Да се избере обилно изплакване и леко центрофугиране. Препоръчва се сушене на простор. Да се използва сушилня от време на време, на минимална температура и продължителност, което ще подобри и промазката. За да се възвърне началното ниво на промазка, платът се глади на максимална температура от 140°C или се пръска със спрей за подновяване на промазката Tribord.
Storage advice
Да се съхранява на сухо място. Избягвайте да поставяте дрехата върху източник на топлина тип радиатор, това може да повреди мембраната или дишащото покритие.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

НЕПРОМОКАЕМОСТ
- Двуслойна хидрофилна тъкан. > 10000 мм воден стълб. - 100% непропускливи шевове. - Тройно регулиране на качулката. - Маншетите се регулират чрез велкро ленти. - Централният цип е снабден с платка с улей за оптимална непромокаемост. - Тествано в симулатор при силен дъжд (450 л/ч/м²) за 4 часа.
ДИШАЩА ФУНКЦИЯ
RET<12: силно дишащо. За да се установи дали дадена тъкан е дишаща, се измерва нейната устойчивост на паропреминаване, т.нар. RET (тест по стандарт ISO 11092). Това е свойството на тъканта да отвежда влагата, генерирана по време на физическо усилие.
УДОБСТВО
- Тройно регулиране на качулката. - Регулиране на долната част на якето.
СВЕТЛООТРАЗИТЕЛИ
- 2 светлоотразяващи платки на раменете и 2 на качулката.
УСТОЙЧИВОСТ НА ИЗНОСВАНЕ
- Централен цип от шприцвана пластмаса, устойчив на корозия от солта.
КАК ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ПРОМАЗКАТА НА ЯКЕТО? Първи етап: преди изпиране
Затворете всички ципове и капачета и свалете от дрехата частите, които не се перат (ако има такива). Разхлабете лентите и еластичните части и изпразнете джобовете. След това обърнете дрехата наопаки.
КАК ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ПРОМАЗКАТА НА ЯКЕТО? Втори етап: изпиране
Якето може да се изпере на програма за синтетика, на 30°или 40°C, с перилния препарат, който използвате по принцип. Да не се добавя омекотител, тъй като може да повреди свойствата на дрехата. Да не се използва белина. Внимавайте да не смачкате твърде много якето при поставяне в пералнята. Намaлете броя на останалите дрехи. Важно: да се избере програма с обилно или двойно изплакване, за пълно измиване от перилния препарат.
КАК ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ПРОМАЗКАТА НА ЯКЕТО? Трети етап: сушене
Съхненето е от първостепенна важност за възстановяване на промазката. Съветваме ви да оставите дрехата да изсъхне напълно на открито, в хоризонтално положение върху сушилник. Никога не сушете якето директно върху радиатор. След като изсъхне, трябва да се пусне в сушилня на кратка, 10-15-минутна програма, преди да се прибере в гардероба.
КАК ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ПРОМАЗКАТА НА ЯКЕТО?
Ако дори след тази процедура (пране, обилно изплакване, изсъхване на открито и прекарване през сушилня на лека програма) капките вода не се стичат по повърхността на якето, препоръчваме употребата на спрей или препарат за пране за непромокаемост, налични в нашите магазини.
HAUT DE PAGE