Мъжко яке за плаване 100, непромокаеми, тъмносиньо

Réf :
8330269
Product plus point
Този подобрен модел, изработен от непромокаема и дишаща мека тъкан, осигурява защита в лошо време, както при крайбрежни плавания, така и в ежедневието.
Users reviews
5 / 5 1 rating

5 colors

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Непромокаемост
3 часа при умерен дъжд (>4000 мм). 100% непропускливи шевове. Промазана материя.
Устойчивост на солена вода
Цип от шприцвана пластмаса.
Дишаща функция
Силно дишащо покритие (RET<12).
Джобове
3 джоба с цип: 2 външни, 1 вътрешен.
Защита от вятър
Мембраната на плата спира охлаждащия ефект на вятъра.
Влияние върху околната среда
Сравнение на жизнения цикъл - непромок. мъжко яке: sustainability.decathlon.com

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Сезон
лято
Плаване при
променливо време
Практикуване
неинтензивно
Composition
Основна тъкан : 100.0% полиамид платка : 100.0% полиамид Основна подплата : 100.0% полиамид Втора подплата : 100.0% полиестер
Създадено за
за плаване, за неинтензивна употреба (3-4 полудена плаване годишно при умерен дъжд).
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Непромокаемото яке Raincoastal да се пере в пералния на 30°C, обърнат наопаки, със затворени самозалепващи се ленти. Да се избере обилно изплакване и леко центрофугиране. Препоръчва се сушене на простор. Да се използва сушилня от време на време, на минимална температура и продължителност, което ще подобри и промазката. За да се възвърне началното ниво на промазка, платът се глади на максимална температура от 140°C или се пръска със спрей за подновяване на промазката Tribord.
Storage advice
Да се съхранява на сухо място. Избягвайте да поставяте дрехата върху източник на топлина тип радиатор, това може да повреди дишащото покритие.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

НЕПРОМОКАЕМОСТ
- Тъкан с промазка. - >4000 мм воден стълб. - 100% непропускливи шевове. - Двойно регулиране на качулката. - Маншетите се регулират чрез велкро ленти. - Централният цип е снабден с платка с улей за оптимална непромокаемост. - Тествано в симулатор при умерен дъжд (100 л/ч/м²) за 3 часа.
ДИШАЩА ФУНКЦИЯ
RET<12: силно дишащо. За да се установи дали дадена тъкан е дишаща, се измерва нейната устойчивост на паропреминаване, т.нар. RET (тест по стандарт ISO 11092). Това е свойството на тъканта да отвежда влагата, генерирана по време на физическо усилие.
УДОБСТВО
- Двойно регулиране на качулката.
УСТОЙЧИВОСТ НА ИЗНОСВАНЕ
- Централен цип от шприцвана пластмаса, устойчив на корозия от солта.
КАК ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ПРОМАЗКАТА НА ЯКЕТО? Първи етап: преди изпиране
Затворете всички ципове и капачета и свалете от дрехата частите, които не се перат (ако има такива). Разхлабете лентите и еластичните части и изпразнете джобовете. След това обърнете дрехата наопаки.
КАК ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ПРОМАЗКАТА НА ЯКЕТО? Втори етап: изпиране
Якето може да се изпере на програма за синтетика, на 30°или 40°C, с перилния препарат, който използвате по принцип. Да не се добавя омекотител, тъй като може да повреди свойствата на дрехата. Да не се използва белина. Внимавайте да не смачкате твърде много якето при поставяне в пералнята. Намaлете броя на останалите дрехи. Важно: да се избере програма с обилно или двойно изплакване, за пълно измиване от перилния препарат.
КАК ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ПРОМАЗКАТА НА ЯКЕТО? Трети етап: сушене
Съхненето е от първостепенна важност за възстановяване на промазката. Съветваме ви да оставите дрехата да изсъхне напълно на открито, в хоризонтално положение върху сушилник. Никога не сушете якето директно върху радиатор. След като изсъхне, трябва да се пусне в сушилня на кратка, 10-15-минутна програма, преди да се прибере в гардероба. Внимание: дрехата не трябва да се пресушава.
КАК ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ПРОМАЗКАТА НА ЯКЕТО?
Ако дори след тази процедура (пране, обилно изплакване, изсъхване на открито и прекарване през сушилня на лека програма) капките вода не се стичат по повърхността на якето, препоръчваме употребата на спрей или препарат за пране за непромокаемост, налични в нашите магазини.
Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда
Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

5 / 5 1 rating
1 users recommended this product
 • Мъж
  50-59 години
  09 October 2016
  Use since 1 седмица или по-малко
  That review has been deposited on this product version
  точно такова търсех
  свеж цвят, дишаща кройка на подплатата, материята нищо

  много ми харесва - удобно е и за туризъм и за ежедневието, особено в дъждовно време, дори и да е по-хладно

HAUT DE PAGE