Мъжки костюм за гмуркане SUBEA MODULAR, 5 мм

Réf :
8242304
Product plus point
Този водолазен костюм е подходящ за различни сезони (пролет, лято, есен), ще го носите почти през цялата година и с него ще можете да регулирате вътрешната температура.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Термоизолация
Цял костюм със задно закопчаване (подобрена водоустойчивост)
Лесно навиване/развиване
Еластичен неопрен 100%. Разработен за лесно и удобно обличане
Свобода на движение
Еластичен неопрен 100% (FFA). Жилетка без ръкави за лесно движение.
Устойчивост на протриване
Ергономични подплънки на коленете.
Непропускливост
Крайници: гладък двоен ръкав (вътрешна страна) за максимална водоустойчивост.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Composition
Костюмът е съставен от неопренова пяна 5 мм, покрита от двете страни с полиамид с различна дебелина.90% неопрен / 10% полиамид
Approved by
Нашият технически партньор: Planet Ocenan. Това е водолазен център 5 звезди по системата PADI, базиран в Tribord. Центърът използва материали на Tribord през цялата година. Наблюдаващият екип участва с взискателност в разработването на водолазните продукти Tribord, от концепцията с началника на продуктовия отдел, дизайнерите и инженерите, през тестовете на прототипите до тестовете за издръжливост на износване с помощта на начинаещи водолази и обучаващи се наблюдатели през цялата година.
Tests
Създаден и тестван от нашите екипи и техническия ни партньор в Андай (Франция), за да се потвърди термоизолацията.
Създадено за
за страстните леководолази.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се изплаква с чиста вода, да не се пере в пералня и да не се излага на пряка слънчева светлина, тъй като това ще ускори стареенето на неопрена.
Storage advice
Да се пази от слънчева светлина и от влага. Да се съхранява на проветриво място, далеч от източници на топлина.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Информация за термоизолацията
Моделирайте сами костюма си и променяйте дебелината му. Цял костюм със задно закопчаване (подобрена водоустойчивост) и жилетка с боне и предно закопчаване. Thermospan в областта на гърба и гърдите.
Адаптиране
Регулирайте вътрешната температура при гмуркане. Според условията гмуркачът може да избира между гмуркане само с костюма или и с неопренова жилетка.
Аксесоари
Допълнително уплътнение на китката, за да се избегне въртенето на водолазния компютър при обличане. Качулка с отвори за отвеждане на въздуха.
Свобода на движение
Еластичен неопрен 100% (FFA) за максимална свобода на движение при гмуркане. Жилетка без ръкави за лесно движение на ръцете. Водолазен костюм, подходящ за всички сезони.
MODULAR: регулирайте вътрешната температура и дебелината на костюма си.
Студът е най-големият проблем при гмуркане. Необходима е термозащита съобразно с температурата на водата. За да се избегне нуждата от различен костюм за различните условия, създадохме концепцията MODULAR с 4 продукта, които могат да се комбинират в зависимост от температурата. В топли води: костюм + боне (5 мм) В хладни води: топ + костюм + боне (7,5 мм) В студени води: костюм + shorty (10 мм)
Клас на термична защита
Този водолазен костюм ви предлага термична защита, тествана от независимия институт INPP, за да бъде потвърдено съответствието с действащия стандарт (NF EN 14225-1 :2005). Този костюм е одобрен за КЛАС С A (+7°C/+12°C / +45°F/+54°F) B (+10°C/+18°C / +50°F/+64°F) C (+16°C/+24°C / +61°F/+75°F) D (+22°C/+30°C / +72°F/+86°F) Кликнете тук, за да <a href="http://www.tribord.com/user_guides/diving-neopren-class-b.pdf" target="_blank">ИЗТЕГЛИТЕ пълното ръководство</a>
HAUT DE PAGE