Маска за шнорхелинг Easybreath®, розова

Réf :
8315702
Product plus point
Иновативна маска за шнорхелинг (плуване с плавници на повърхността на водата), за да ВИЖДАТЕ и ДИШАТЕ във ВОДАТА така, както и на СУШАТА. Подводният свят става още по-достъпен.
Users reviews
4.9 / 5 8 ratings

3 colors

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Поле На Видимост
Поле на видимост 180°, нечупливо поликарбонатно стъкло за по-голяма безопасност.
Лесно дишане
Цяла маска за естествено дишане през носа и/или устата.
Ограничаване на конденза
Ексклузивен дизайн за проветрение при дишане без поява на конденз.
Лесно навиване/развиване
Еластична текстилна лента, която се регулира и не опъва косата.
Непропускливост
Шнорхел със система Dry Top, която спира влизането на вода през горната част.
Изхвърляне на водата
Филтриращ клапан в долната част за отвеждане на водата при повдигане на главата.
Видимост
Оранжевият връх на шнорхела е видим на по-голямо разстояние от традиционния.
Приспособимост към тялото
4 размера; лицева пола от силикон, осигуряваща комфорт и непропускливост.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Composition
Рамка: 100% полипропилен; пола: 100% хипоалергенен силикон; стъкло: 100% нечуплив поликарбонат; лесна за слагане разтеглива каишка: 40% полиамид, 26% полиестер, 34% еластан.
Създадено за
за практикуващите ШНОРХЕЛИНГ (плуване с шнорхел на повърхността на водата).
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се мие веднъж седмично на ръка, с препарат за съдове. Вътрешната страна на стъклото да се почиства щателно за запазване на добрата видимост и гарантиране ефикасността на ексклузивната проветряваща система, която ограничава конденза. Да не се мие в миялна машина.
Storage advice
Маската се мие на ръка с препарат за съдове, суши се и се съхранява в специалната мрежа, за да се гарантира добро проветрение.
Ограничения за използване,
Не е подходяща за деца под 10 години, не е подходяща за плуване.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Защо шнорхелът на Easybreath не е по-дълъг?
Противно на всеобщата представа шнорхелът на Easybreath изтласква повече вода от обикновения. Обикновеният изглежда по-дълъг, защото започва от устата, а не от върха на главата, както при Easybreath. Ако се опитате да дишате през шнорхел, а после през маркуч за поливане, ще разберете, че колкото по-дълга е тръбата, толкова по-трудно се диша. За да гарантираме дихателна дейност според действащите стандарти, не можем да удължаваме шнорхела.
Защо с Easybreath апнеята е невъзможна?
Въздушната вместимост на Easybreath е много по-значителна от тази на обикновените маски. При дълбочина над 1 м налягането от маската на лицето я прави доста неудобна. При апнея декомпресирането е задължително. С Easybreath то е невъзможно, тъй като носът е недостъпен.
Защо се предлагат 4 размера? Кой размер Easybreath да изберете?
Easybreath се предлага в 4 размера, които покриват 90% от лицата. За деца между 10 и 12 години изберете размер XS, за жени и юноши - размер S/M, за мъже - размер M/L или L/XL. За да изберете своя размер при проба в магазина, стегнете маската върху лицето: маската трябва да прилепва плътно към брадичката ви в долната си част. Повече подробности ще намерите в сайта Tribord.com: http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-choisir-la-taille-de-son-masque-easybreathr
Може ли да използвате Easybreath, ако имате брада?
Брадата може да причини значително навлизане на вода. Съветваме мъжете с брада да се обръснат, преди да използват Easybreath, тъй като поради космите на брадата не се осигурява непропускливост между силиконовата пола и кожата ви.
Как функционира ексклузивният дизайн против конденз?
Действа оптимално във води с температура от 18°C нагоре и почива на факта, че вдишваният хладен въздух минава покрай стъклото, преди да стигне до носа или устата. Влажният въздух, който издишвате, излиза през страничните силиконови връзки, които го отвеждат в бялата рамка на маската, а тя го изтласква в шнорхела. Така въздухът се обновява непрекъснато. На същия принцип се проветрява предното стъкло на колата ви.
Как функционира системата "Dry top", която спира навлизането на вода?
Разработена, за да се избегне навлизането на вода в шнорхела, когато има вълни на повърхността или когато наведете прекалено напред глава, за да наблюдавате дъното. Шнорхелът е снабден с гумичка, която при потапяне се издига нагоре по тръбата, за да предотврати навлизането на вода. Ако се потапяте, не пропускайте да издухате, излизайки на повърхността впоследствие, за да свалите гумата обратно надолу.
Какви предпазни мерки трябва да вземете за своята маска Easybreath?
Внимавайте само за: ПЯСЪКА. Избягвайте контакта на маската Easybreath с пясък, той ще надраска стъклото. При наличие на пясък не натискайте, за да закрепите шнорхела. Изплаквайте шнорхела и маската, преди да ги сглобите. Пясъкът може и да блокира гумата в шнорхела. Изплакнете енергично шнорхела или прокарайте ключ през задните отвори, за да деблокирате гумата. След това изплакнете.
Открийте всички най-често задавани въпроси на сайта tribord.com
Намерете всички най-често задавани въпроси за маската за шнорхелинг Easybreath на Tribord.com: http://www.tribord.tm.fr/conseils/masque-snorkeling-easybreath-questions-les-plus-frequentes-faq

Users reviews

4.9 / 5 8 ratings
8 users recommended this product
 • Жена
  30-39 години
  10 September 2016
  Use since 3 до 6 месеца
  That review has been deposited on this product version
  Уникален продукт
  Не се запотява, широка видимост няма

  Този продукт е уникален.

  Използвала съм всякакви други маски, скъпи и евтини, но всички се запотяват, а тази не. Също така с тази маска не се налага да ползваш традиционния шнорхел, защото тя си има свой, при който не се налага да захапваш гумата на шнорхела (на някои хора това им е доста неприятно). Другото предимство на тази маска е, че шнорхела има клапа отгоре и, когато се гмурнеш на по-дълбоко, тази клапа се затваря и не позволява да влезе вода в маската, а когато излезеш на повърхността клапата се отваря.
  Маската я изпробва мой приятел, който не може да плува, но с нея се отпусна във водата и не го беше страх и толкова му хареса, че си купи и той същата.

  Единственото нещо, което мога да кажа като забележка, но не към маската, а към хората, които я ползват е, че при по-бързо плуване с нея тип състезание, започва да не стига въздуха и малко се стряскат хората. Идеята на маската, а и на всички други маски, поне според мен, е гмуркане и наслаждаване на подводния свят, а не бързо плуване и състезание.

  Препоръчвам я на всички, които се гмуркат с шнорхели.

 • Мъж
  30-39 години
  15 August 2016
  Use since 2 до 8 седмици
  That review has been deposited on this product version
  отлична маска за малки и големи
  удобна и лесна за употреба, нормално дишане няма

  Маската става и за малки и големи, ластиците могат да се стягат или разпускат в голям диапазон. Видимостта е отлична. С нея се диша съвсем естествено поради факта, че носа и устата са скрити зад стъклото. Шнорхела е направен по такъв начин, че вода не може да влезне. Всичко това я прави много удобна за хора, които нямат предишен опит с гмуркането (и малки, и големи).
  При гмуркане на по-дълбоко (пр: над 5 метра), една от най - разпространените техники за изравняване на налягането в ушите е чрез запушване на носа. С тази маска това няма как да се случи и трябва да се използвате други техники.

  Ако възнамерявате да разглеждате на малки дълбочини, да се учите да се гмуркате, да разглеждате, да оставите децата да се забавляват на плитко .... това определено е маската.

 • Мъж
  50-59 години
  11 August 2016
  Use since 2 до 8 седмици
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  добра иновация
  идеална видимост не винаги добре уплътнява

  добра иновация

HAUT DE PAGE