BIENTÔT ÉPUISÉ

КЪС КОСТЮМ 100 неопрен, 1,5 мм, за момиче, розов.

Réf :
8293214
Product plus point
Къс костюм за водни спортове, 100% неопрен.

5 colors

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Термоизолация
Неопрен с дебелина 1,5 мм за повече топлина. Води с температура над 20°C.
Лесно навиване/развиване
Закопчаване на гърба за по-лесно обличане.
Бързина на сушене
Синтетична подплата от полиестер.
Свобода на движение
Кройка, улесняваща движенията на ръцете при гребане. Разтегливи шевове.
Устойчивост на протриване
Неопрен, подсилен с текстилна материя от двете страни.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Размери
от 4 до 14 години
Дебелина
1,5 мм
Закопчаване
на гърба
Съединяване
Флатлок
Composition
Неопренова пяна, подплата от полиестер.
Tests
Създаден и тестван във вълните от нашите екипи в Андай (Франция).
Създадено за
За децата, НЕИНТЕНЗИВНО практикуващи СПОРТОВЕ, ВКЛЮЧВАЩИ ДЪСКА, във вода с температура над 20°С.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се изплаква с чиста вода, да не се оставя да съхне на слънце, за да се увеличи трайността на късия костюм. Не се препоръчва пране в пералня.
Storage advice
Да се съхранява на сухо и проветриво място. Да се избягват източници на топлина.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Материали
Късият костюм 100 Tribord е изработен от истински неопрен, за гарантиране на по-добра термична изолация. Неопренът е подплатен с текстилна материя - полиестер, за по-голяма устойчивост на протриване. Дебелина на неопрена: 1,5 мм. Неопренът е съставен от еластомерна пяна със затворени клетки полихлоропрен и балончета азот, които имат изолиращи свойства. Ние тестваме и гарантираме термичните качества на неопреновите материи, които предлагаме.
Как действа неопренът?
Задържайки неподвижен слой вода около тялото, костюмът действа в две посоки: 1. затворената вода постепенно се затопля; 2. загубата на топлина намалява. Така костюмът и водата образуват плътен изолиращ слой.
Яка
Покритието на яката е специално разработено да ограничи раздразненията при чувствителна кожа. Въпреки това ви препоръчваме да носите UV горнище под костюма за оптимално намаляване на риска от кожни раздразнения.
Съвети за използване
Поставете внимателно платката от вътрешната страна на костюма, за да предотвратите опасността от раздразнения вследствие от контакта с ципа и яката.
Закопчаване
Нашите ципове и закопчалки са лабораторно тествани за осигуряване на оптимален живот на употреба и устойчивост на солена вода.
Езиче на ципа
Законовите разпоредби налагат продуктите за деца да са с къса връзка на ципа, за да се избегне риск от задушаване при по-малките. По-големите могат да добавят по-дълга връзка, за да боравят сами с ципа. Малка велкро лента предотвратява случайното отваряне на езичето при използване.
Кройка за защита от кожни раздразнения
Парчетата под мишниците са без шевове, за да се ограничат раздразненията, причинени от повтарящите се загребващи движения на ръцете при спортовете с борд.
Койка и удобство при носене
Костюмът за сърф трябва да прилепва по тялото за гарантиране на оптимална термична ефективност. Нормално е да чувствате костюма твърде стегнат при пробване в магазина или у дома. Това неудобство изчезва веднага след намокряне. Костюмът се закопчава на гърба за по-голям комфорт при практикуване на спортове с борд (тялото е в легнала позиция при гребане).
Костюми за различни водни спортове
Нашите костюмите са разработени, за да отговорят на най-високите изисквания на сърфистите. Концепцията на изработка ги прави подходящи и за други водни спортове като кайтсърф, уиндсърф, уейкборд, водни ски, ходене във вода и SUP (stand-up paddle).
HAUT DE PAGE