BIENTÔT ÉPUISÉ

Горнище на бански с плъзгащи се триъгълници MAE ISLAND, с подплънки

Réf :
8332227
Product plus point
Горнище на бански костюм тип плъзгащи се триъгълници. Регулиране на гърба и врата. Еластични кантове за по-добро придържане. Леко придържане. Свалящи се подплънки + подплата + оформени гънки.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Придържане на бюста
Леко придържане, подходящо за малък до средноголям бюст.
Оформящ ефект
Свалящи се подплънки и оформени гънки - подчертават профила на бюста.
Бързина на сушене
Съставът на основата на полимер осигурява бързо съхнене.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Размери
От 36 до 46.
Вид
Бански от две части - горнище.
Форма
С плъзгащи се триъгълници
Колекция
Island
Composition
Дамски бански костюм, състав: - 80% полиамид и 20% еластан за колекциите COLOR BLOCK и ISLAND; - 86% полиестер и 14% еластан за колекциите FJORD, HONOLUA, KALAO, PHOENIX, PEPSYDOTS и PALMS; - 87% полиамид и 13% еластан за колекцията ROSA.
Tests
Този продукт е тестван в реални условия в Андай и е преминал множество лабораторни тестове, за да се гарантират качествата му при употреба по предназначение: тестове за еластичност и здравина на материята, за устойчивост на цветовете на триене, пране, морска и хлорирана вода, излагане на слънчева светлина, тестове за цялостната издръжливост на продукта след множество изпирания.
Създадено за
за дамите, практикуващи водни спортове за развлечение. От 36 до 46.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се изпере, преди да се използва за първи път. Да се изплаква с чиста вода след всяка употреба. Ако желаете да изперете банския в пералня, изберете програма на 30°C, с много малко перилен препарат и без омекотител.
Ограничения за използване,
Не се препоръчват за честа употреба в хлорирана среда.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Телосложение
Незаменима част от бикини комплекта, горнището с плъзгащи се триъгълници се адаптира лесно към различни телосложения. Леко придържащо, горнището е подходящо най-вече за дамите с малък до средноголям бюст. Много удобно, завързва се на врата и на гърба; разполага с плъзгаща се линия под гърдите, за прикриване в по-малка или по-голяма степен. Свалящите се подплънки подчертават извивките на бюста. Конструкцията и гъвкавостта на компонентите правят този бански изключително удобен.
Какво представляват подплънките?
Подплънките, вградени в горнището на банския, подчертават извивките на бюста, описвайки правилна кръгла форма, без следи от шевове и опасност от кожни раздразнения, за разлика от изрязаната и шита пяна. Екипът на Tribord е помислил за вас и вашето удобство, изработвайки повечето модели с подплънки. Предлагат се и свалящи се подплънки, които позволяват да добавите или да отнемете половин размер.
Този бански разполага със свалящи се подплънки
Свалящите се подплънки дават възможност за регулиране на размера чрез добавяне или отнемане на половин номер. Връзките на врата осигуряват пристягане в необходимата степен за удобство според вашето телосложение. Връзките на гърба гарантират гъвкавост и адаптиране съобразно нуждата от пристягане под бюста.
Регулиране
Плъзгащите се триъгълници дават възможност за регулиране степента на покриване съобразно големината на бюста.
Подплата
Триъгълниците на това горнище са изцяло подплатени, което ограничава ефекта на прозрачност при намокряне.
Размер при проба и размер във водата
За осигуряване на безупречно "поведение" на продукта във водата, моделите ни трябва да се регулират на сухо, тъй като във водна среда банските се отпускат. Избирането на подходящия за вас размер е изключително важно. При пробване в магазина банският трябва да прилепва добре по тялото, осигурявайки поддръжка, която да усещате. Еластанът, който се съдържа в някои от материите, използвани за изработка на нашите модели, омеква и се отпуска във водата.
HAUT DE PAGE