Дамско горнище на бански костюм тип балконет Effy, черно

Réf :
8333234
Product plus point
Горнище на дамски бански костюм тип балконет. С банели, гарантира много добра поддръжка и извайва красиво деколте. Регулируеми и удобни, широки презрамки, закопчаване на гърба. Подплатено.
Users reviews
4.5 / 5 2 ratings

4 colors

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Стабилност
Кройка, разработена за стабилност в много малки вълни (пяна).
Придържане на бюста
Банелите и регулируемите презрамки осигуряват отлична поддръжка.
Оформящ ефект
Този модел оформя красиво, закръглено деколте. Подходящ за всякакъв тип бюст.
Бързина на сушене
Съставът на основата на полимер осигурява бързо съхнене.
Влияние върху околната среда
Оценка на жизнения цикъл - горнище на бански: sustainability.decathlon.com

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Composition
Основна тъкан : 80.0% полиамид, Основна тъкан : 20.0% еластан подплата : 76.0% полиамид, подплата : 24.0% еластан
Tests
Този продукт е тестван в реални условия в Андай и е преминал множество лабораторни тестове, за да се гарантират качествата му при употреба по предназначение: тестове за еластичност и здравина на материята, за устойчивост на цветовете на триене, пране, морска и хлорирана вода, излагане на слънчева светлина, тестове за цялостната издръжливост на продукта след множество изпирания.
Създадено за
за сърф и бодиборд в пенливи вълни, за неинтензивна употреба. Подходящо за разходки със стенд-ъп падъл и за шнорхелинг.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се изпере, преди да се използва за първи път. Да се изплаква с чиста вода след всяка употреба. Ако желаете да изперете банския в пералня, изберете програма на 30°C, с много малко перилен препарат и без омекотител.
Ограничения за използване,
Не се препоръчва за честа употреба в хлорирана среда.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сърф сесии при неинтензивна практика
Вие сте начинаещи в сърфа и карате само няколко пъти годишно, по време на почивка или пътуване специално за целта. Сърфирате на плитко, в малки вълни или в пяната. Спортувате заради удоволствието да сте във водата и приятните усещания. По време на вашите сесии падате често, но не и в мощни вълни. Разработихме за вас специална гама бански костюми, пригодени за неинтензивна практика и за различни телосложения.
Телосложение
Изключително женствено горнище на бански костюм тип балконет, оформя красиво деколте, заобля и повдига бюста. Сутиенът EFFY е изработен с банели, които ограждат чашката и осигуряват отлична поддръжка на бюста. Широки и удобни, регулиращи се презрамки, гърбът се закопчава с плоска катарама. Надеждно горнище с дискретно деколте, идеално за средноголям или едър бюст.
Банели
Банелът представлява подсилване по края на чашката, осигуряващо оптимална поддръжка. С различни по форма банели се изработват и чашки с различна форма, за прикрито или по-открито деколте.
Размер при проба и размер във водата
За осигуряване на безупречно "поведение" на продукта във водата, моделите ни трябва да се регулират на сухо, тъй като във водна среда банските се отпускат. Избирането на подходящия за вас размер е изключително важно. При пробване в магазина банският трябва да прилепва добре по тялото, осигурявайки поддръжка, която да усещате. Еластанът, който се съдържа в някои тъкани, използвани за изработка на нашите модели, омеква и се отпуска във водата.
Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда
Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

4.5 / 5 2 ratings
2 users recommended this product
 • Жена
  30-39 години
  13 August 2016
  Use since 2 до 8 седмици
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Изключително удобен бански!!!
  Удобен и сигурен. Няма разнообразие от цветове.

  Горнището е удобно. Много добър вариант за едър бюст. След намокряне не се отпуска прекалено, както обикновено се случва с банските костюми. Съхне бързо. Ще бъде добре, ако презрамките са една идея по-широки и бъдат пуснати и други цветове.

 • Жена
  30-39 години
  08 July 2016
  Use since 1 седмица или по-малко
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Добри продукти

  Добро качество

HAUT DE PAGE