Дамско долнище на бански костюм за сърф ROMI, с висока талия, черно

Réf :
8331598
Product plus point
Долнище на дамски бански костюм с много висока талия. Ниско изрязано. Покрива добре и поддръжка седалищната област. Еластични кантове. Оптимална стабилност във водата.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Стабилност
Кройка, разработена за стабилност във вълни под 1 метър.
Фиксиране
Подсилени еластични кантове, които осигуряват по-голяма стабилност и поддръжка.
Обгръщане
Покрива добре: висока талия, ниско изрязано при бедрата.
Бързина на сушене
Съставът на основата на полимер осигурява бързо съхнене.
Влияние върху околната среда
Оценка на жизнения цикъл: дамско долнище на бански: sustainability.decathlon.com

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Composition
Основна тъкан : 80.0% полиамид, 20.0% еластан подплата : 100.0% полиестер
Tests
Този продукт е тестван в реални условия в Андай и е преминал множество лабораторни тестове, за да се гарантират качествата му при употреба по предназначение: тестове за еластичност и здравина на материята, за устойчивост на цветовете на триене, пране, морска и хлорирана вода, излагане на слънчева светлина, тестове за цялостната издръжливост на продукта след множество изпирания.
Създадено за
за каране на сърф или бодиборд във вълни под 1 метър, за редовна употреба. Подходящо и за SUP състезания, уиндсърф и кайтсърф.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се изпере, преди да се използва за първи път. Да се изплаква с чиста вода след всяка употреба. Ако желаете да изперете банския в пералня, изберете програма на 30°C, с много малко перилен препарат и без омекотител.
Ограничения за използване,
Не се препоръчва за честа употреба в хлорирана среда.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сърф сесии при редовна практика
Практикувате сърф редовно. По време на сесиите гребете до линията за хващане за вълната, преминавате през зоната на разбиване чрез патешко гмуркане с шортборд или чрез обръщане с лонгборда и сърфирате по вълни под един метър. Често падате и сте свикнали на блъскания под водата. Банският ви трябва да отговаря на изискванията на вашата практика и да стои стабилно върху тялото при всяко движение. Разработихме за вас специална гама бански костюми за редовна употреба и за различни телосложения.
Телосложение
Долнището с висока талия е отлично решение за дамите, които биха искали да прикрият корема и седалищната област. Надеждно, ниско изрязано, с еластични кантове, гарантиращи много добра стабилност върху тялото при всякакви дейности във и около водата.
Размер при проба и размер във водата
За осигуряване на безупречно "поведение" на продукта във водата, моделите ни трябва да се регулират на сухо, тъй като във водна среда банските се отпускат. Избирането на подходящия за вас размер е изключително важно. При пробване в магазина банският трябва да прилепва добре по тялото, осигурявайки поддръжка, която да усещате. Еластанът, който се съдържа в някои тъкани, използвани за изработка на нашите модели, омеква и се отпуска във водата.
Оценка за сравнение на въздействието на продуктите върху околната среда
Въздействието на продукта върху околната среда се оценява въз основа на целия му жизнен цикъл и на различни показатели. Изготвя се глобална оценка A/B/C/D/E, която да ви помогне лесно да определите измежду продуктите от един вид (тениски, панталони, раници и други) онези, които имат най-малко въздействие върху околната среда. Декатлон участва доброволно в тази акция за деклариране на въздействието върху околната среда. За повече информация: http://sustainability.decathlon.com/
HAUT DE PAGE