Дамски костюм за СЪРФ 3/2 мм, цикламен

Réf :
8329554
Product plus point
Костюм за сърф от свръхеластичен неопрен, идеален за дамите.

2 colors

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Термоизолация
Неопрен 3 и 2 мм. Шит и лепен, с ширит. Води с температура над 17°C.
Свобода на движение
Свръхеластичен. Разтегливи шевове. Ергономична кройка, улесняваща гребането.
Непропускливост
Шит и лепен, с ширит. Платка на гърба. Вътрешна гладка яка.
Устойчивост на протриване
Неопрен, подсилен с текстилна материя от двете страни. Подсилвания на коленете.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Composition
95% неопрен, 5% полиамид.
Tests
Създаден и тестван от нашите екипи в Андай (Франция). За добра термоизолация, костюмът трябва да приляга по тялото, по този начин се ограничава навлизането на вода. Нормално е по време на изпробването костюмът да ви се струва тесен. След като влезете във водата, това усещане ще изчезне. Ако е прекалено свободен при пробване, костюмът няма да осигури добра термоизолация.
Създадено за
за дамите, практикуващи РЕДОВНО СЪРФ във вода с температура над 17°С.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се изплаква с чиста вода, да не се пере в пералня, да не се суши в сушилня. Да не се суши на слънце, защото това втвърдява дълготрайно неопрена.
Storage advice
Да се съхранява на проветриво място, далеч от всякакъв източник на топлина.
Ограничения за използване,
Не е подходящ за каньонинг.ВНИМАНИЕ ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Максимална свобода на движение
Кройката и материите на костюмите от дамската линия 900 на Tribord са специално подбрани, за да улеснят гребането и да осигурят максимална свобода на движение. Целият костюм е от свръхразтеглив неопрен. Всички шевове са разтегливи.
Материали
Костюмите Tribord 900 са изработени от 100% свръхразтеглив неопрен, гарантиращ изолация и свръхгъвкавост. Неопренът е подплатен със синтетичен текстил, за по-голяма устойчивост на протриване. Дебелина на неопрена: 3 и 2 мм. Неопренът е съставен от еластомерна пяна със затворени клетки полихлоропрен и балончета азот, които имат изолиращи свойства. Свръхразтегливите пяна и текстил гарантират гъвкавост на костюмите от гамата 900.
Как действа неопренът?
Задържайки неподвижен слой вода около тялото, костюмът действа в две посоки: 1. затворената вода постепенно се затопля; 2. загубата на топлина намалява. Така костюмът и водата образуват плътен изолиращ слой.
Непропускливо съединяване
Шевовете са шити и лепени за гарантиране на непропускливост и дълъг живот. Шевът е едностранен: конецът не минава изцяло през неопрена, което предотвратява влизането на вода. Липсата на конци отвътре предотвратява и кожни раздразнения. В чувствителните зони има вътрешни платки за комфорт и подсилване. За допълнително подсилване на непропускливостта и трайността на съединяването, костюмите от гамата 900 са изцяло с ширит отвътре.
Джоб за ключ
Джоб за ключ на прасеца.
Закопчаване на гърба
Ципът на гърба при нашите дамски модели 900 осигурява най-удобната за женското телосложение кройка от гледна точка на обличане и събличане на костюма. Платката от цяло парче гарантира максимална непропускливост.
Койка и удобство при носене
Костюмът за сърф трябва да прилепва по тялото за гарантиране на оптимална термична ефективност. Нормално е да чувствате костюма твърде стегнат при пробване в магазина или у дома. Това неудобство изчезва бързо след намокряне. Костюмът се закопчава на гърба за по-голям комфорт при практикуване на спортове с борд (тялото е в легнала позиция при гребане).
Костюми за различни водни спортове
Нашите костюми са разработени, за да отговорят на най-високите изисквания на сърфистите. Концепцията на изработка ги прави подходящи и за други водни спортове като кайтсърф, уиндсърф, уейкборд, водни ски, ходене във вода и стенд-ъп падъл.
HAUT DE PAGE