BIENTÔT ÉPUISÉ

Дамски бански костюм - класическо долнище Nahia, за персонализиране, синьо

Réf :
8331423
Product plus point
Класическо долнище на бански костюм, което се персонализира чрез смяна на страничните връзки (26 връзки, продават се отделно). Еластични кантове. Стандартна степен на покриване, добра поддръжка.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Стабилност
Подсилени еластични кантове, които осигуряват по-голяма стабилност и поддръжка.
Обгръщане
Средна степен на покриване. Класическо долнище, средно изрязано над бедрата.
Бързина на сушене
Съставът на основата на полимер осигурява бързо съхнене.
Персонализиране
Страничните връзки се сменят - създайте свой стил. Избор от 26 връзки.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Размери
От 34 до 46
Вид
Бански костюм от 2 части - долнище
Форма
Класическо долнище
Колекция
За персонализиране
Composition
Дамски бански костюм, състав: 80% полиамид и 20% еластан.
Tests
Този продукт е тестван в реални условия в Андай и е преминал множество лабораторни тестове, за да се гарантират качествата му при употреба по предназначение: тестове за еластичност и здравина на материята, за устойчивост на цветовете на триене, пране, морска и хлорирана вода, излагане на слънчева светлина, тестове за цялостната издръжливост на продукта след множество изпирания.
Създадено за
за дамите, практикуващи водни спортове за развлечение.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се изпере, преди да се използва за първи път. Да се изплаква с чиста вода след всяка употреба. Ако желаете да изперете банския в пералня, изберете програма на 30°C, с много малко перилен препарат и без омекотител.
Ограничения за използване,
Не се препоръчва за честа употреба в хлорирана среда.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Персонализиране на банския
Всяка дама би искала да носи уникален бански, затова Tribord създаде Nahia, който се персонализира чрез смяна на връзките. Предлагаме повече от 26 комплекта връзки с цветни и модерни щампи, които ви дават възможност да променяте своя бански всеки ден през летните месеци. Изберете горнището, след това долната част и накрая връзките (1 комплект = 4 връзки = 2 връзки за горнището + 2 за долнището). Възможните комбинации са безкрайни - доставете си удоволствие.
Телосложение
За дамите, които не търсят силно изрязан бански, класическото долнище е идеалното решение, отличен компромис между степен на покриване и женствена кройка. Надеждно и удобно, благодарение на умерената степен на изрязаност, то подчертава красиво краката. Класическото долнище приляга на всякаква структура; подходящо е за всички дами, които приемат тялото си и харесват стила на банския костюм от 2 части. Еластичните кантове гарантират оптимална стабилност на банския във водата.
Размер при проба и размер във водата
За осигуряване на безупречно "поведение" на продукта във водата, моделите ни трябва да се регулират на сухо, тъй като във водна среда банските се отпускат. Избирането на подходящия за вас размер е изключително важно. При пробване в магазина банският трябва да прилепва добре по тялото, осигурявайки поддръжка, която да усещате. Еластанът, който се съдържа в някои от материите, използвани за изработка на нашите модели, омеква и се отпуска във водата.
HAUT DE PAGE