ЧОРАПИ ЗА СЪРФ от неопрен 2 мм

Réf :
8044063
Product plus point
Меките чорапи за сърф от неопрен 2 мм дават усещане за боси крака и същевременно осигуряват топлина. Непропускливо съединяване, шити и лепени.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Термоизолация
Неопрен 2 мм. Шит и лепен. Висока лицева част.
Чувствителност
Свръхфини на ходилото за оптимален контакт с дъската.
Прилепване
Ходило от полиуретан с грапава повърхност.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Дебелина
2 мм
Composition
пяна : 100.0% неопрен подплата : 100.0% полиамид
Tests
Разработени и тествани от нашите дизайнерски екипи в Андай (Франция). Използваните материи са лабораторно тествани, за да се гарантира оптимално качество и издръжливост във времето.
Създадено за
за сърфисти, които търсят допълнителна топлина за води с температура под 17°C.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се изплакват с чиста вода. Да не се сушат на слънце.
Storage advice
Да се съхраняват на сухо и проветриво място. Да се избягват източници на топлина. Да не се оставят да съхнат на слънце, за удължаване живота на употреба на неопрена. Не се препоръчва пране в пералня.
Ограничения за използване,
Не са подходящи с уиндсърф.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тънко ходило
Избрахме тънко и леко ходило от полиуретан, за по-добро усещане за контакт с дъската. Следователно тези чорапи не са пригодени за дълги сесии: за целта изберете по-скоро обувки за сърф 3 мм.
Материали
Чорапите за сърф 3 мм са изработени от неопрен за гарантиране на по-добра термична изолация. Неопренът е подплатен със синтетичен текстил за по-голяма устойчивост на протриване. Дебелина на неопрена: 3 мм. Неопренът е съставен от еластомерна пяна със затворени клетки полихлоропрен и балончета азот, които имат изолиращи свойства. Ние тестваме и гарантираме термичните качества на неопреновите материи, които предлагаме.
Как функционира неопренът?
Задържайки неподвижен слой вода около тялото, неопренът действа в две посоки: 1. затворената вода се затопля постепенно; 2. преносът на топлина намалява. Така неопренът и водата образуват плътен изолиращ слой.
Непропускливо съединяване
Шевовете са шити и лепени за гарантиране на непропускливост и дълъг живот. Шевът е едностранен: конецът не минава изцяло през неопрена, което предотвратява влизането на вода. Липсата на конци отвътре предотвратява и кожни раздразнения. В чувствителните зони има вътрешни платки за комфорт и подсилване.
Размер
Чорапите за сърф трябва да прилепват по крака за гарантиране на оптимална термична ефективност. Нормално е да ги чувствате твърде стегнати при пробване на сухо. Изборът на добре прилепнали чорапи гарантира по-добра поддръжка и предотвратява напълването им с вода по време на спортуване.
HAUT DE PAGE