Бумеранг с 3 рамена, за десничари

Réf :
8332935
Product plus point
Бумеранг с три рамена - идеален за начинаещи и за деца. Къс полет, улесняващ улавянето.

2 colors

ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПОЛЗИ

Лесно използване
Къс полет, улесняващ улавянето накрая.
Разстояние
Обхват от 18 до 20 метра.
Аеродинамика
Извити напред рамена = издигаща се траектория, улеснява улавянето.

ТЕХНИЧЕСКА КАРТА

Материал
пластмаса
Composition
Основна тъкан : 100.0% полипропилен
Tests
Серията бумеранги на Tribord е разработена съвместно със световен шампион в тази дисциплина. Всички наши продукти са тествани в реални условия от експерти, за да се определи най-подходящата форма, улесняваща хвърлянето и полета на бумеранга.
Създадено за
за начинаещи над 8-годишна възраст, които търсят лесен за използване бумеранг. Предлага се и модел за десничари.
Warranty
2 years

съвети

Инструкции за поддръжка
Да се почиства с парцалче.
Storage advice
Да се избягва излагане на високи температури.
Ограничения за използване,
Да се използва на открит терен, без препятствия.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Размери
Дължина на рамената 14 см. Бумеранг с 3 рамена, изработен от шприцван полипропилен. Дебелина: 4 мм.
Характеристики
Този бумеранг с 3 рамене е изработен по модела на бързия бумеранг, който е изключително ефикасен и прецизен при състезания. Променихме формата му, за да го направим по-достъпен за широката публика. По този начин скоростта на бумеранга се промени. Всяко едно от рамената е леко извито напред, което придава на бумеранга издигаща се траектория и помага да се предвиди по-добре улавянето.
Форма
Бумеранг с много нисък профил, идеален за начинаещи и деца. Извит нагоре атакуващ ръб в случай на безветрие.
Този бумеранг се предлага за дясна и за лява ръка.
Както всеки друг, бумерангът с 3 рамена на TRIBORD има атакуващ ръб и заден ръб. Поради тази причина бумеранг за хвърляне с дясна ръка не може да се хвърля с лява ръка. Ето защо моделът се предлага както за дясна, така и за лява ръка. Атакуващият ръб трябва да сочи винаги напред, по посоката на хвърляне. ОТ ЗАДНАТА СТРАНА НА БУМЕРАНГА Е УКАЗАНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО МУ - ЗА ЛЯВА ИЛИ ЗА ДЯСНА РЪКА.
Как се хвърля бумеранг?
ХВЪРЛЕТЕ БУМЕРАНГА ТАКА, ЧЕ ДА СЕ ВИЖДА ЦВЕТНАТА СТРАНА - С ЦВЕТНАТА СТРАНА КЪМ ВАС. Застанете срещу вятъра. ПРИ ХВЪРЛЯНЕ БУМЕРАНГЪТ ТРЯБВА ДА Е РАЗПОЛОЖЕН ПЕРПЕНДИКУЛЯРНО НА ЗЕМЯТА. Наклонете много леко бумеранга с 15 градуса. Хвърлете бумеранга под ъгъл 45 градуса спрямо посоката на вятъра. NB: НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ БУМЕРАНГА ХОРИЗОНТАЛНО. Начинаещите често хвърлят бумеранга хоризонтално. Тогава бумерангът рязко се издига нагоре и пада.
Съвети за напреднали
За още по-прецизна траектория, опитайте с леки огъвания и усуквания на бумеранга. Съветваме ви да извиете нагоре рамената и да ги усучете леко - така, че атакуващият ръб да сочи леко нагоре - за да скъсите и снижите траекторията, най-вече при безветрие. При по-силен вятър вържете ластиче в края на всяко рамо за допълнителна тежест, то ще спира бумеранга в края на полета.
HAUT DE PAGE